Thermo transporter

Thermo transporter

Vår thermoavdelning är inriktad på tempererade transporter av livsmedel och annat gods som kräver en specifik temperatur under hela transportkedjan. Våra moderna lastenheter hanterar både värme-, kyl- och frysgods med en noggrann termparaturuppföljning under hela transporten.

Snabbt leveranskoncept för färskvaror

För att produkten skall komma fram så färsk som möjligt är transporttiden avgörande. Därför har vi utvecklat ett koncept som möjliggör snabba leveranser även på långa distanser. Vårt nätverk av chaufförer stationerade på olika orter gör att vi enkelt kan framföra en transport snabbat och effektivt med dubbla bemanning. En dynamisk planering som snabbt kan positionera om bilar gör att vi kan lasta bokningar med kort varsel.

Mångsidigt utrustade bilar möjliggör direkt leverans

Våra thermobilar är utrustade med bakgavellyft för att möjliggöra direktleverans av livsmedel utan hantering via terminal från produktion till slutkund och butiker som saknar lastbrygga. Vi har även utrustat våra enheter med sidoöppningsbara lastutrymmen och dubbla lastplan. Allt för kunna erbjuda marknadens mest mångsidiga lösningar.

Frystransporter bevarar produkternas egenskaper

Det bästa sättet att bevara en produkts egenskap och smak under längre tid är genom att frysa ner varorna. Vi utför transporter av frysvaror inom hela Norden. Dessutom kan vi dela upp lastutrymmena i flera olika temperaturer för att kunna lasta flera typer av gods samtidigt på samma bil och utföra en för miljön mer skonsam transport.

Specialkunnande garanterar säkra livsmedelstransporter

Vår fordonspark består av certifierade enheter (FNA/FRC) för att garantera att temperaturen hålls konstant. Chauffören mäter temperaturen på godset vid lastning och lossning för att säkerställa att godset avgår och ankommer i rätt temperatur. Under själva transporten övervakas godset av flera temperaturgivare i bilen och temperaturen övervakas i realtid från transportledningen.

Kontakta oss

Växeln
Dejourering 24/7

+358 20 734 5030

Försäljning

+358 10 583 5744

sales@fsn.fi

Begär offert

Boka transport