Lagertjänster

Lagertjänster

Vi erbjuder skräddarsydda terminal och lagertjänster runt om i Finland. Till service konceptet hör olika tilläggstjänster som gör att du kan betjäna din slutkund på bästa mångsidiga sätt.

Lagring i kallt och varmt lager

Vi har placerat våra samtliga terminaler runt om vi Finland på strategiskt viktiga orter vilket möjliggör lagring geografiskt när till slutkunden. Vi erbjuder terminal och lagertjänster både i kalla och varma utrymmen som är lämpliga för en mängd olika produkter. Vårt största lager ligger i hjärtat av Vanda Airport City varifrån vi har utomordentliga förbindelser till världen alla hörn.

Plockning av kundleveranser och heltäckande distribution

I vårt serviceutbud ingår kvalitetskontroll, sortering, plockning av produkter på artikelnivå och att packa kundleveranser för transport i Finland eller utomlands. I Finland har vi ett heltäckande distributionsnätverk och når ut till nästa alla orter inom 24h.

Online lagersaldo och utlämning av varor

En viktig information när det gäller lagerhållning är ett tillförlitligt lagersaldo. Varje händelse rapporteras in direkt online via vårt lagerdatasystem. Kunden kan enkelt via sin portal hålla reda på saldot i realtid för att underlätta försäljning och planering av kommande leveranser. Vi står även till förfogande för utlämning av varor till privata slutkunder i form av företagsspecifika utlämningsställen

Kontakta oss

Växeln
Dejourering 24/7

+358 20 734 5030

Försäljning

+358 10 583 5744

sales@fsn.fi

Begär lageroffert