Hemleverans

Hemleverans

Vi utför leveranser åt flera större möbelvaruhus och hemelektronikkedjor till privata hushåll och företag. Kunden väljer själv inom vilken tidpunkt leveransen skall utföras. Hos oss kan våra kunder välja även andra tjänster som service och reparation, distribution av paket och reservdelar eller fylla på i fabrikshyllor.

Nordens kundvänligaste hemleveranser

Vi hör bevisligen till Nordens bästa företag med de nöjdaste kunderna när det kommer till hemleveranser. Vi håller kunden hela tiden uppdaterad om exakt tid när leveransen anländer. Därför kan du som kund bättre planera din dag när du vet exakt när leveransen är hemma hos dig.

Inbärning av möbler och vitvaror till önskad plats

Ibland kan tunga tvättmaskiner eller stora soffor vara besvärliga att bära in själv till ditt hus. Med vår inbärningstjänst kommer kunden enkelt undan och får själv bestämma till vilket rum och plats vi bär in varan.

Professionella installationer av köksmaskiner

Att få köksmaskinen hemlevererad och installerad på samma gång sparar dig ett extra besök en extern installatör. Vi har utbildad och certifierad personal som installerar alla typer av köksmaskiner. Allt från spisar, diskmaskiner och tvättmaskiner till bastuugn. Eftersom produktutveckling sker kontinuerlig, utvecklar vi ständigt vår verksamhet och våra tjänster att motsvara marknadens behov.

Återvinning av emballage och begagnade varor

I samband med leverans kan vi även ta hand om förpackningsmaterialet. Vi sorterar materialet som sedan återvinns på bästa sätt. Vill du även bli av med din gamla maskin eller möbel så kan vi givetvis sköta om det också. Möbler i gott skick tas sedan hand om hos olika föreningar och säljs vidare som second hand.

Hemlevererad matkasse ger mer fritid

Idag är det enklare än någonsin att handla mat på nätet. Man klickar enkelt hem de produkter man behöver. Vill man inte hämta sin matkasse själv så ser vi till att den blir hemlevererad inom önskat tidsfönster.

Kontakta oss

Växeln
Dejourering 24/7

+358 20 734 5030

Försäljning

+358 10 583 5744

sales@fsn.fi

Begär offert

Boka transport