Ympäristö ja turvallisuus

Ympäristö ja turvallisuus

Olemme suomalainen perheyritys joka omaa Pohjoismaiset arvot. Meille on tärkeätä tuottaa palveluja kestävällä tavalla ympäristö ja turvallisuus huomioon ottaen. Kuljetuksien suunnittelun yhteydessä otamme huomioon toimintamme ympäristövaikutukset ja niiden tehokas vähentäminen päivittäisessä toiminnassamme.

Markkinoiden vihreintä kuljetusta

Haluamme että tuleva sukupolvemme saa kasvaa maapallolla missä on puhdasta vettä, ilmaa ja ympäristö on itsestäänselvyys. Yksi tärkeimmistä ympäristötavoitteista on olla mukana ja myötävaikuttaa tähän. Liikennöimme jo nyt uusimmilla ja puhtaimmilla moottoreilla. Ympäristödieseliä, HVO, käyttöaste kasvaa meidän osaltamme koko ajan. Tavoitteemme on tuottaa markkinoiden vihreintä kuljetusta vuoteen 2025 mennessä.

Vaihtoehtoisia polttoaineita tulevaisuuden kuljetuksiin

Tulevaisuuden kuljetukset pääsääntöisesti tullaan kuljettamaan aivan toisella polttoaineella mihin olemme tottuneet. Meillä on korkeita tavoitteita testata nykyiselle polttoaineelle uusia vaihtoehtoja. Ympäristöprojektissamme testaamme jo parhaillaan muun muassa kaasu- ja sähköä-autoja.

Liikenneturvallisuus aina paalu paikalla

Kuljettajamme ovat kokeneita asiantuntijoita, joita koulutetaan säännöllisesti koskien liikenneturvaa, kuormansidontaa, taloudellista ajamista ja uusia määräyksiä. Meille on itsestäänselvyys, että meillä on turvallisimmat kuljetusratkaisut ja kalusto millä on mahdollista liikuttaa erilaisia tavaroita turvallisella tavalla. Pyrimme yhdessä asiakkaidemme kanssa aktiivisesti parantamaan kuormansidontaa yhä turvallisemmaksi ja luotettavammaksi.