Varastointipalvelut

Varastointipalvelut

Tarjoamme räätälöityjä varastointipalveluja terminaaleissamme koko Suomessa. Palvelukonseptiimme kuluu monipuoliset lisäpalvelut mistä asiakkaanne saa samalla myös parhaan hyödyn.

Kylmä- ja lämminvarastointi

Terminaalimme sijaitsee ympäri Suomea strategisesti tärkeille paikoille mikä mahdollistaa varastoinnin lähellä loppuasiakasta. Tarjoamme terminaali- ja varastointipalveluja monenlaisille tuotteille kylmissä- ja lämpimissä tiloissa. Isoin terminaalimme sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä mistä meillä on erinomaiset yhteydet ympäri maailman.

Asiakastoimitusten keräily ja kattava jakelu

Palveluumme sisältyy laaduntarkkailu, lajittelu, keräily artikkeli tasolla ja paketointi kuljetusta varten Suomeen tai ulkomaille. Jakeluverkostomme kattaa koko Suomen, näin pystymme toimittamaan lähetyksen yhden vuorokauden kuluessa.

Reaaliaikainen varastosaldo ja lähetysten luovutus

Varastoinnin tärkeimpiä asioita on luotettava varastokirjanpito. Järjestelmässämme jokainen varastotapahtuma näkyy reaaliajassa. Asiakas voi helposti seurata portaalistaan reaaliajassa varastosaldoaan helpottaakseen myynnin suunnittelua tuleville toimituksille. Hoidamme myös lähetysten luovutukset yksityisille henkilöille asiakkaamme ohjeen mukaisesti

Ottakaa yhteyttä

Vaihde
Palvelunumero 24/7

+358 20 734 5030

Myynti

+358 10 583 5744

sales@fsn.fi

Pyydä varastotarjous