Maantiekuljetukset

Maantiekuljetukset

Tarjoamme markkinoiden joustavimmat ja innovatiivisimmat kuljetusratkaisut koko Skandinaviassa; laajasti kattava oma verkosto kaiken tyyppisille lähetyksille pakettitoimituksista täysiin kuormiin.

Seuranta koko kuljetusketjuun

Haluamme tarjota asiakkaillemme yksinkertaisen ja tehokkaan tavan hoitaa kuljetuksia. Varmistaaksemme korkean laatutason ja seurannan koko kuljetusketjun ajan sama yhteyshenkilö vastaa lähetyksen noudosta toimitukseen asti. Lähtökohtaisesti aina, kun on mahdollista, toimitamme lähetykset ilman uudelleen lastauksia lähettäjältä vastaanottajalle oli sitten kysymyksessä lavalähetykset, irtotavara tai täydet autot.

Joustava kansainvälinen ja kotimainen liikenne täyttää asiakkaan toivomukset

Kalustomme on dynaaminen, jolla liikennöimme päivittäin Pohjoismaiden välillä. Suoritamme myös kotimaankuljetuksia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Vastataksemme asiakkaan tarpeisiin tarjoamme myös päivittäisiä lähtöjä Pohjoismaista muihin Euroopan maihin.

Tekniset kujeltusratkaisut vaihtuville kuljetustarpeille

Levennettävät trailerit, suorat rajan ylittävät toimitukset takalaitanostimella, lastaustila välipohjalla ja säädettävällä sisäkorkeudella - näin voimme tarjota tehokkaita kuljetusratkaisuja erilaisille lähetyksille. It-järjestelmämme ansiosta asiakas pystyy itse seuraamaan lähetyksen kulkua noudosta lähetyksen luovutukseen asti. Voimme myös toimittaa monipuolisia tilastoja ja toimitusvarmuusraportteja.

Tehokkaita ratkaisuja pienestä isoon

Pakettitoimitukset – toimitamme pienet pakettilähetykset koko toiminta-alueellamme.

Kappaletavara ja osakuormalähetykset – noutoja päivittäin missä pyrimme välttämään uudelleen lastauksia, että toimitusten toimitusaika lyhenee.

Täydet autot– kustannustehokkaat ratkaisut isommille kuormille. Monipuolisella kalustollamme on mahdollista saada täydellinen hyöty kuljetuskapasiteetista ympäristöystävällisellä tavalla. Säädettävällä sisäkorkeudella mahdollistamme, että tilaa vievillä lähetyksillä asiakas saa parhaan hyödyn rahtikustannuksista.

HCT (high capacity transport) – tulevaisuuden vihreämpi vaihtoehto. Mahdollistaa 27,2 lavametriä yhdellä kuljetusyksiköllä. Voimme tarjota tämän vaihtoehdon tällä hetkellä rajoitetusti.

Express – toimitamme aikataulukriittisiä lähetyksiä riippumatta lähetysten koosta tai määräpaikasta 3-48h sisällä. Nopeuttaaksemme isoimpien lähetyksien kuljettamista voimme tarjota kahta kuljettajaa tietyille reiteille.

Ottakaa yhteyttä

Vaihde
Palvelunumero 24/7

+358 20 734 5030

Myynti

+358 10 583 5744

sales@fsn.fi

Pyydä tarjous

Varaa kuljetus