Lämpösäädellyt kuljetukset

Lämpösäädellyt kuljetukset

Thermo-osastomme on keskittynyt elintarvikekuljetuksiin ja muihin tietyn lämpötilan vaativiin kuljetuksiin koko kuljetusketjun ajan. Uudenaikaisessa kuljetusyksikössämme onnistuvat niin lämpö-, viileä- kuin pakastekuljetuksetkin tarkalla lämpötilaseurannalla koko kuljetusketjun ajan.

Nopeita kuljetuksia tuoretuotteille

Kuljetusaika on ratkaiseva tekijä silloin, kun tuoretuotteet pitää saada perille niin tuoreena kuin mahdollista. Tämän vuoksi olemme kehittäneet konseptin, joka mahdollistaa nopeat toimitukset. Verkostomme kuljettajat ovat sijoittuneet eri paikkakunnille, mikä mahdollistaa kuljetusten hoitamisen nopeasti ja tehokkaasti kahdella kuljettajalla. Dynaamisella ja tehokkaalla suunnittelulla sijoitamme autot siten, että voimme noutaa lähetyksen lyhyellä varoitusajalla.

Monipuolisesti varustetut automme mahdollistavat suorat toimitukset

Thermo- automme varustettuna takalaitanostimilla mahdollistavat elintarvikkeiden suorat toimitukset ilman välilastauksia suoraan loppuasiakkaalle ja kauppoihin, joilla ei ole omaa lastaussiltaa. Olemme varustaneet kuljetusyksikkömme sivusta avattavalla lastaustilalla sekä välipohjalla. Kaikki tämä tarjotaksemme markkinoiden monipuolisimpia ratkaisuja.

Pakastekuljetukset säilyttävät tuotteen ominaisuudet

Paras tapa säilyttää tuotteen ominaisuus ja maku on pakastaa tuote. Kuljetamme pakastetuotteita Pohjoismaiden sisällä. Tämän lisäksi voimme jakaa lastaustilan eri osiin erilaisia lämpötiloja vaativille tuotteille ympäristöystävälliseen tapaan.

Erikoisasiantuntemus varmistaa turvalliset elintarvikekuljetukset

Kuljetuskalustomme ovat FRC- tai FNA- luokitettuja varmistaaksemme oikean lämpötilan koko kuljetusketjun ajan. Kuljettaja mittaa lämpötilan noutaessa lähetyksen sekä luovutuksen yhteydessä. Kuljetuksen aikana kuljetussuunnittelu valvoo tuotteita reaaliajassa etänä erilaisilla mittareilla.

Ottakaa yhteyttä

Vaihde
Palvelunumero 24/7

+358 20 734 5030

Myynti

+358 10 583 5744

sales@fsn.fi

Pyydä tarjous

Varaa kuljetus