Kotiinkuljetukset

Kotiinkuljetukset

Hoidamme useimmille isoille huonekaluliikkeille ja elektroniikkaketjuille heidän kotiinkuljetuksensa yksityisille talouksille ja yrityksille. Asiakas valitsee itse ajankohdan, milloin tuote toimitetaan. Tarjoamme myös muita palveluita kuten huolto, korjaukset, varaosien toimitukset tai hyllytyspalvelut.

Pohjoismaiden asiakasystävällisintä kotiinkuljetusta

Olemme todistetusti Pohjoismaiden paras yritys, millä on tyytyväisimmät asiakkaat, kun kysymyksessä on kotiinkuljetus. Pidämme asiakkaan ajan tasalla täsmällisestä ajankohdasta, milloin toimitus saapuu. Näin asiakas pystyy suunnittelemaan päivän ohjelman itselleen paremmin, kun hän tietää koska toimitus saapuu perille.

Huonekalujen sisäänkanto ja kodinkoneet toivotulle paikalle

Joskus painavat kodinkoneet tai sohvat voivat olla hankalia tuoda itse asuntoon. Asiakkaan ostaessa tämän palvelun meiltä hän välttyy tältä ja voi itse päättää mihin huoneeseen tai paikkaan tuomme tuotteen.

Kodinkoneiden ammattitaitoinen asennus

Kodinkoneen toimitus ja asennus samalla kertaa säästää sinut ulkopuolisen asentajan ylimääräiseltä käynniltä. Olemme kouluttaneet henkilökunnan, joilla on lupa asentaa kaikenlaisia kodinkoneita. Aina hellasta, tiskikoneisiin ja pesukoneista kiukaaseen. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta kehitämme päivittäin myös toimintaamme ja palvelujamme.

Kierrätettävät tuotteet ja pakkaukset

Toimituksen yhteydessä voimme viedä pakkausmateriaalit kierrätykseen. Lajittelemme materiaalin tavalla, miten sen voi parhaiten kierrättää. Mikäli haluat luopua vanhoista kodinkoneista tai huonekaluista, voimme tietenkin viedä ne samalla pois. Hyväkuntoiset huonekalut toimitetaan erilaisille yhdistyksille, jotka myyvät ne käytettynä tuotteena eteenpäin.

Kotiin toimitettu ruokakassi tuo lisää vapaa-aikaa

 Ruokakassin tilaaminen verkosta on helpompaa kuin koskaan. Ei tarvitse kuin napsauttaa ne tuotteet mitä haluaa. Mikäli et halua noutaa ruokakassia itse, tuomme sen perille toivotussa ajassa.

Ottakaa yhteyttä

Vaihde
Palvelunumero 24/7

+358 20 734 5030

Myynti

+358 10 583 5744

sales@fsn.fi

Pyydä tarjous

Varaa kuljetus